Publicaties

 • De inschrijving voor het hb-cafe Eindhoven is open, ik zie je graag op 15 september!

  'Deelnemers aan deze workshop frissen hun kennis van de theorie op én gaan actief, creatief en interactief aan de slag met de theorie, opdat de praktijk ervan ter plekke tot leven komt. Het is fijn als je reeds bekend bent met de theorie, maar deze voorkennis is geenszins noodzakelijk. Ieder die zich aangesproken voelt om zichzelf en zijn kijk op persoonlijke ontwikkeling te onderzoeken is van harte welkom.'

 • Steeds vaker krijg ik de vraag of ik tevens sessies over positieve desintegratie verzorg die niet toegespitst zijn op (hoog)begaafdheid.

  Daar kan ik kort en bondig over zijn....: Ja, dat doe ik, met plezierige passie!

  Positieve desintegratie - de theorie, het proces, de praktijk, de ervaring en de toepassing - is op persoonlijk en op organisatorisch niveau inzichtelijk en van waarneembare meerwaarde.

  Deelname is o.a. interessant voor psychotherapeuten, politici, onderwijzers, psychologen, leidinggevenden, coaches, docenten, beleidskundigen, artsen...

 • Op vrijdag 2 juni aanstaande verzorg ik te Haarlem een creatieve én gedegen introductie op de theorie en het proces positieve desintegratie. Onderstaand een kort interview, door Madelene Schippers van HB-café Haarlem, ter aankondiging van de mooie avond.

  Waar: Badhuis te Haarlem

  Hoe laat : 19:00 tot 22:00

  Toegang : 17,50