Publicaties

 • Steeds vaker krijg ik de vraag of ik tevens sessies over positieve desintegratie verzorg die niet toegespitst zijn op (hoog)begaafdheid.

  Daar kan ik kort en bondig over zijn....: Ja, dat doe ik, met plezierige passie!

  Positieve desintegratie - de theorie, het proces, de praktijk, de ervaring en de toepassing - is op persoonlijk en op organisatorisch niveau inzichtelijk en van waarneembare meerwaarde.

  Deelname is o.a. interessant voor psychotherapeuten, politici, onderwijzers, psychologen, leidinggevenden, coaches, docenten, beleidskundigen, artsen...

 • Op vrijdag 2 juni aanstaande verzorg ik te Haarlem een creatieve én gedegen introductie op de theorie en het proces positieve desintegratie. Onderstaand een kort interview, door Madelene Schippers van HB-café Haarlem, ter aankondiging van de mooie avond.

  Waar: Badhuis te Haarlem

  Hoe laat : 19:00 tot 22:00

  Toegang : 17,50 

 • In deze sessie verkennen we jouw persoonlijke beleving en begrip van begaafdheid. Uitgebreid, gedetailleerd en op de grote lijnen.  Emotionele, motivationele en intellectuele kenmerken, ervaringen en mogelijke uitdagingen komen hierbij aan bod. De sessie biedt theoretische verkenning, een persoonlijke vertaalslag van de theorie, stimulerende perspectieven op sociaal-emotionele of motivationele vraagstukken waar je aandacht en zorg naar uitgaat en bewustwording.