Positieve desintegratie te Amersfoort

Tijdstip activiteit

Vrijdag 6 juli aanstaande verzorg ik te Amersfoort een avond over positieve desintegratie. 

Positieve desintegratie is een proces van persoonlijke ontwikkeling waarmee een individu met toenemende mate haar of zijn diepste waarden leert (her)kennen én waarmaakt, via actie en in verbinding. 
Dit proces voltrekt via bewustwording van innerlijke conflicten. Wat er “binnenin” schuurt, wrikt, stottert of woekert, vraagt zorgzame aandacht en gericht begrip. Door invoelend en kritisch-reflectief stil te leren staan bij de binnenwereld, ontwikkelt een persoonlijkheid: iemand die ook op momenten van hevige, innerlijk conflicten kiest voor hetgeen dat “meer (dan) zichzelf” is. Diepe waarden zijn intens persoonlijk én zij gaan over hoe jij als persoon in wisselwerking staat met je leefomgeving, wat jij via handelen en samenwerken ín de wereld zet en hoe je zodoende invloed hebt op het grotere geheel.

Tijdens de lezing staan we uitgebreid stil bij Dabrowski’s visie op persoonlijke ontwikkeling. We bespreken de groeidynamiek tevens via praktijkervaringen en inspirerende voorbeelden. Daarnaast hebben we aandacht voor de relevantie van dit gedachtegoed voor hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. 

De avond bestaat uit een bevlogen, deskundige en creatief geïllustreerde lezing, ruim mogelijkheid tot het stellen van vragen en vast en zeker geanimeerde ontmoetingen. 

Inloop is om 19:00, we starten om 19:30 en we ronden de avond om 22:00 af. 

Deelname kost 37,50 euro (ex. BTW). Inberekend in de prijs zijn:

- Deelname aan de avond
- Koffie, thee en snack
- Informatiemail nadien (studiemateriaal, lees- & kijktips)
- Eventuele nazorg (vragen of gerichte leestips)

Ben je graag aanwezig? 

Wees in ieder geval van harte welkom! Incluis je vragen, innerlijke conflicten en persoonlijke ervaringen.

Aanmelden kan via lotte@alotofcomplexity.com. 

Eventuele vragen kun je stellen via dit mailadres of 06 12 22 42 45.

Locatie:

Hart van Vathorst
Angelinapolder 3
3825 LX Amersfoort

- De locatie vindt zich op tien minuten loopafstand van station Amersfoort Vathorst.
- In de buurt zijn afdoende parkeerplekken te vinden. Je kunt navigeren naar de straat ‘Wouda’, waar je ook kunt parkeren. 
- Maximaal een week van tevoren laat ik deelnemers via mail weten of de avond doorgang vindt. Er kunnen zich maximaal 30 personen aanmelden.

Wellicht tot ziens, veel goeds en moois deze zomer!

Lotte