Studiedagen

Website sectie

Tijdens studiedagen staan verschillende thema's en ontwikkelprocessen centraal. Ervaring, kennis, kunde en kunst komen samen. 

Vrijdag 25 januari Inspiratie & intervisie Positieve Desintegratie

Heb je deelgenomen aan de specialisatiemodule over positieve desintegratie bij Novilo? Hierbij deel ik graag de mogelijkheid om in het najaar een inspiratie-en-intervisie te volgen. Je bent ook welkom als je deelgenomen hebt aan de verdiepingsmodule of via andere wegen reeds verdieping in positieve desintegratie hebt gevolgd.

Zie voor meer informatie graag deze linkhttp://www.alotofcomplexity.com/publicaties/7-december-inspiratie-intervisie-dag-positieve-desintegratie

Zaterdag 2 maart Vrouw & Begaafd

Deze studiedag staat geheel en al in het teken van begaafdheid en vrouw-zijn. Deze perspectieven op persoonlijke ontwikkeling hebben meermaals mijn vertrouwelijke interesse gehad en nu richt ik hier graag expliciet, expressief én samen de aandacht op.

Zie voor meer informatie graag deze link: http://www.alotofcomplexity.com/publicaties/studiedag-vrouw-begaafd-2-maart

Zaterdag 30 maart Emotionele Begaafdheid: het ontwikkelpotentieel van sensitiviteit

Deze studiedag is een werkelijke viering. Een viering van hoge sensitiviteit, van de creativiteit van emoties en de emotionaliteit van creativiteit en van het sociaal-maatschappelijke belang van gevoelsbegaafde personen. Ik durf vrijmoedig te zeggen: de wereld is meer dan toe aan emotioneel begaafde personen.
Een (potentiële) begaafdheid die niet zelden miskend wordt en ongezien blijft, een miskenning die des te scherper ervaren wordt. Hoogtijd om dit levendige beestje bij diens eervolle naam te noemen, spelenderwijs en levensserieus.

Zie voor meer informatie graag deze link: http://www.alotofcomplexity.com/publicaties/studiedag-1-februari-emotionele-begaafdheid