Studiedagen

Website sectie

Tijdens studiedagen staan verschillende thema's en ontwikkelprocessen centraal. Ervaring, kennis, kunde en kunst komen samen. 

Donderdag 10 Oktober Inspiratie & Intervisie dag

Ben je geïnspireerd door de theorie van positieve desintegratie in je werk als begeleider (coach, therapeut, psycholoog, leerkracht, mentor, ervaringsdeskundige..)? Werk je als begeleider van begaafd-sensitieve personen? Op 10 oktober organiseer ik een inspiratie & intervisiedag in Utrecht. De opzet is erop ingericht om elkaar open-onderzoekend en kritisch-waarderend feedback te kunnen bieden op de begeleidingspraktijk. Met de persoon(lijke ervaring) en de relatie als ankerpunten. Luisterend, bevragend en gul inspirerend.

Informatie volgt.

Zaterdag 12 oktober Man & Begaafd

Na twee uitverkochte, bovenal energieke edities van de studiedag 'Vrouw en Begaafd' organiseert Lotte van Lith op 12 oktober de studiedag 'Man en Begaafd', in samenwerking met Rob Huiskes. 

Ditmaal staan we sensitief stil bij de persoonlijke ontwikkelingen van begaafde mannen. Daartoe hanteren we talrijke perspectieven en bovenal een vrije uitwisseling van ervaringen! 

Zie voor meer informatie graag deze link

Zaterdag 9 november Zingeving & Levensvragen

We onderzoeken wat zingeving zoal kan zijn, hoe we zingeving ervaren, en hoe we levensvragen een plek binnenin onszelf en binnen het contact met elkaar bieden. "Last but not least', benaderen we de grote vragen ook spelenderwijs. 

Zie voor meer informatie graag deze link