Jubileum: aanbod individuele verdiepingssessie

Tijdstip activiteit

Alweer tien jaar (wowski) verzorg ik studiedagen & meer over persoonlijke ontwikkeling, kunst en cultuur, begaafdheid en positieve desintegratie. Wat een 'flow' om op terug te kijken en in mee te bewegen! Vandaag is het jubileum🌱 .

Ter viering bied ik een beperkt aantal individuele verdiepingssessies aan op een thema naar keuze:

- Creatieve Begaafdheid
- Begaafde Vrouw
- Positieve Desintegratie
- Begaafdheid en Hechting
- Emotionele Intensiteit & Begaafdheid

De sessie duurt zo'n drie uur, vindt in Amersfoort of online (eventueel in 2 delen) plaats. Van tevoren hebben we persoonlijk contact over je onderzoeksvragen (praktisch of theoretisch gericht)
, zodoende richt ik de sessie creatief en passend in. Nadien ontvang je een referentielijst met studiemateriaal.

😊Vanwege het jubileum hanteer ik bij aanmelding tot 12-10 een korting van 10 % .

Aanmelden en aanvullende informatie via lotte@alotofcomplexity.com

*Benieuwd naar eerdere ervaringen?*

"Bij Lotte heb ik een persoonlijke verdiepingssessie, en daarna ook de verdiepingsmodule positieve desintegratie gevolgd. Nadat ik op haar website voor het eerst las over deze persoonlijkheidsleer, was ik onmiddelijk geboeid. Ik herkende het intense proces waar ik al jaren inzit, maar waar ik niet altijd woorden aan kan geven. Dat ik mijn proces opeens in een kader kon plaatsen, en van het idee dat er ook andere mensen zijn die hetzelfde ervaren, werd ik erg enthousiast. Tijdens de persoonlijke sessie en de groepssessies deed ik aan zelfonderzoek, zelfreflectie en zelfcoaching, en was er waardevolle uitwisseling op dat gebied tussen de deelnemers. Ook leerde ik hoe ik dezelfde technieken en wijsheden kon inzetten in mijn eigen begeleidingspraktijk als stemcoach. Dit alles onder de zeer betrokken begeleiding van Lotte, die liefdevol spiegelt en je uitdaagt om nét nog even wat dieper te kijken naar wat er écht speelt in je belevingswereld. Ze doet dit intuïtief en met veel fijngevoeligheid, gestoeld op een stevige theoretische basis en ondersteund met heel veel kennis. Dat Lotte het niet schuwt om soms kwetsbare episodes uit haar eigen leven te delen, draagt bij aan een veilige, vertrouwde en gelijkwaardige sfeer waarin ik me uitgenodigd voelde om persoonlijke ervaringen te delen. De originele manier waarop ze het proces van persoonlijke ontwikkeling daarnaast ook nog illustreert aan de hand van literatuur, video, muziek en creatieve opdrachten, maakte de sessies iedere keer weer tot een feestje waar ik van tevoren naar uitkeek, en bruisend van de inspiratie weer van terugkeerde (Laura Stavinoha, stemcoach)."

"Als je echt iets wilt weten over Dabrowski en bijvoorbeeld de overexcitabilities, dan moet je bij Lotte zijn. Je komt erachter welke diepgang echt achter de theorie van Dabrowski zit en de diepgang die je met Lotte kan vinden. Zij is een fijne, sensitieve en slimme vrouw. Ze volgt jou in je (ontwikkelings)proces wat jij nodig hebt om een stap verder te komen of wat je wilt weten. Ze luistert ook echt en geeft veel kennis. Het is soms complex wat ze vertelt en dat vraagt om even stilte of nog een extra vraag stellen. Ze staat hier voor open met begrip en zonder oordeel. Heel fijn om te mogen luisteren naar haar expertise! (Sonja Morbe, begaafdheidsdeskundige)"