Persoonlijke ontwikkeling

Hoi! *Een vriendelijke glimlach*

Sinds 2010 verbind ik, Lotte, mij als levenscoach. Veelal werk ik samen met begaafd-sensitieve personen (9 - 99), met een opmerkzaam zelfbewustzijn, die bevragend, zelfstandig denkend en intens door het leven gaan, en zo af en toe en in sommige perioden meer frequent worstelen met innerlijke conflicten of uitdagingen op relationeel, werkgerelateerd en existentieel vlak. Soms houdt dit concreet in dat we gedurende een langere periode met enige regelmaat een gesprek hebben, maar het komt ook regelmatig voor dat we slechts 1 of 2 sessies contact hebben. De coachee neemt contact op voor een sessie, diens ervaren conflicten en gewenste ontwikkeling is dus altijd leidraad. Tijdens een sessie focussen we vragend en soms interpreterend op de gedachten, gevoelens en beelden rondom een conflict of gewenste ontwikkeling. We hebben dus gerichte, onderhouden en betrokken aandacht en dat is precies "de tool" waarmee we herkennen welk hoger of dieper bewustzijn mogelijk is op een conflict of gewenste ontwikkeling. Gerichte aandacht van waaruit een zelfoplossend vermogen herkenbaar en voelbaar wordt.

Het is een schoonheid om (tijdelijk) met een medemens mee te mogen bewegen in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingen, ik vind het telkens weer indrukwekkend om zo te mogen samenwerken.

Op de pagina testimonials tref je bevindingen en bevoelingen van personen met wie ik coachend heb samengewerkt. Zoals:

"Lotte weet met haar fijngevoeligheid en heldere geest bijna ongemerkt iets bij je in beweging te zetten, zorgt dat het vanbinnen weer gaat stromen, dat je gevoed wordt met nieuwe inspiratie en verfrissende ideeën. Ze is integer, invoelend en behoudt het overzicht. Lotte spiegelt, reflecteert, geeft creatieve oefeningen en reikt je theoretische achtergronden aan. Het is heerlijk samenwerken met Lotte (Dorothé Huijsmans)."

Doorgaans woon en werk ik in Amersfoort. Eventueel spreken we op (digitale) locatie af of maken we een prettige wandeling in de verfrissende buitenlucht.

Voor de coaching hanteer ik een uurtarief van 115 euro inclusief BTW (en ik reken de minuten).

Ik ben bereikbaar via lotte@alotofcomplexity.com of 06 12 22 42 45.

Warme groeten,

Lotte